info@rizamholding.com + 383 (0) 29 243 225
  • slidebg1
    Ndërto për sot e mot...
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1

Rreth Nesh

Ndërmarrja RIZAM Holding është kompani prodhuese familjare e cila me veprimtarinë e saj ka filluar që nga viti 1989.

I ati i pronarëve - RIZA Morina - (prej nga rrjedh edhe emri i kompanisë duke ia bashkangjitur emrit RIZA inicilain M nga mbiemri Morina) gjatë viteve 1960-ta ishte Qerrepunuesi i parë i qerreve me rrota gome në regjionin e Prizrenit dhe të Dukagjinit...

Detaje
Scroll to Top